Ik ben Deanne Klein Robbenhaar en woonachtig in Losser. Jaren geleden ben ik al met massage in aanraking gekomen en ik heb gemerkt dat een regelmatige massage goed is voor lichaam en geest. In onze Westerse wereld waarin we onze 24-uurs maatschappij al bijna normaal vinden, waarin we veel jagen en onder druk en spanning leven omdat het allemaal zo nodig moet, besteden we steeds minder tijd aan onszelf, zijn we ons niet altijd meer bewust hoe ons lijf aanvoelt en hoeveel we in ons hoofd zitten. Het is inmiddels bewezen dat een regelmatige massage een duurzaam positief effect heeft op je gezondheid! 

Na een aantal workshops gedaan te hebben merkte ik dat ik behoefte had aan meer verdieping. Dat resulteerde in de opleiding all round masseur die ik met veel plezier heb gevolgd bij Son Acadamy in Enschede
Ik heb hier verschillende soorten massages geleerd die ik graag aan anderen wil geven.

Voor mij geldt dat het fijn is om een massage te ontvangen maar zeker ook zo leuk om te geven! Het geeft mij voldoening om te zien als mensen merken wat een massage met hen doet.  Het maakt je namelijk meer bewust van je lichaam, je wordt even uit je hoofd gehaald en zakt wat meer in je lichaam zodat je weer ontspannen en energiek verder kunt. 

Ik zie je graag voor een ontspannen massage !